Stronger Life

Ska det alltid vara såhär!?

Tillbaka till att ha ont i magen. Inte jag men min dotter. Jag försöker höra vad som hänt i skolan.. inget. Jag försöker höra om det är kaos med läxor och ämnena.. inget. Vad är det då? Magkatarr, känslig mage bara helt enkelt? Kan man ha det bara sådär utan att det är något speciellt, känslig mage som gör att tarmarna blåser upp sig kanske? Blir tokig på det här. Så många läkarbesök utan resultat. Så många tester, akuter etc utan resultat. Ibland tänker jag på Therese Lindgren som har problem med sin mage och aldrig får hon veta vad det är. Ibland är det så illa att hon är borta i flera veckor med ren och skär magsmärta, problem med magen och allt vad det är från kräkningar till diare utan att veta vad det är. Bara magknip. Ska min dotter växa upp så också? Magsmärtor utan att veta vad det är. Nå 30 år och fortfarande inte veta vad det är? Shit vilket liv som väntar.

Nu känner jag mig bara utmattad. Mycket på jobbet, mycket privat, mycket med allt.
Jag försöker alltid tänka på det positiva i livet, på det fina vi har och allt men när det kommer till mina barn så är det svårt att hålla samma fokus.

I natt tror jag att jag ska sova med henne i sängen.
Långa kramar och pussar medan hon sover. Min fina ”Titi”
God natt bästa ni ?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lina

    Vad jobbigt för fin dotter med detta magont. Om man inte hittar något fysiskt fel vid upprepade läkarbesök och utredningar så kan det vara värt att ha i åtanke att magont samt huvudvärk är de vanligaste fysiska reaktionerna hos barn med ångest. Kan ni hitta något samband mellan när dessa symtom dyker upp?!

    1. Didi

      Åh jag vet? vi försöker snacka jättemycket här hemma och undrar vad det kan vara. Hon tycker inte om fritids, har ofta sagt att hon inte vill till skolan och har väl inte direkt vänner heller så det finns säkert något i skolan men hon berättar aldrig, hon pratar inget om det. Jag blir verkligen tokig.
      Men samtidigt så har hon kunnat ha lite ont på sommarloven också, inte alls lika mycket men ibland. Plus att hon kan få svullen mage och tarmar så jag vet inte om det är psyskigt eller fysiskt.