Vissa människor! – Stronger Life

Stronger Life

Vissa människor!

Jag blir förvånad över hur många människor det är som har svårt att ta hänsyn till andra, där ute i världen. Det är rätt otroligt faktiskt men ta tex träningen som mina barn går på.
En mamma kom in snorig och snyter sig. Allergi? Nja det tror jag inte. Sitter och snorar på soffan och tar fram kaffemuggar med sina smutsiga händer, för att vi andra ska dricka i… alltså fin omtanke tänker andra, jag tänker bara, ingen hänsyn alls.
Andra mammor brukar sitta och pladdra så högt att vi andra måste be de hålla tyst, för det är ju bara träningen som ska höras inget annat.

Blir faktiskt väldigt förvånad över hur svårt det kan falla in för vissa, att ta hänsyn.
En gång på en av träningarna va det en som satte sig precis framför mig, som om jag vore osynlig! WTF jag är ju här för att se mitt barn, vad får dig att tro att det är okej att du sätter dig framför mig för att du vill se DITT barn? Det fanns ju gott om plats dessutom.

Okej nu har jag fått avreagera mig lite.
Nu till något bättre, det har gått bra på kontoret och det gick bra för mig med hälsan också. Jag trodde ju att jag skulle bli sjuk men känner att jag agerade så pass snabbt med alla de saker jag tar så det gick över! Wohooo. Mer Echinacea och C-vitamin åt folket, det hjälper!

Nu blir det lunch och kaffe

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.