Stronger Life

In till civilisationen

Då va det onsdag och idag ska jag in till kontoret en sväng. Jag börjar dock att jobba här hemma en sväng och sen åker jag in. Det kommer blir rätt skönt att få se alla kollegorna gen, träffas in real life och äta lunch ute.

Annars är det ju onsdag, så inte mycket händer mer än att jag har en massa jobb, har plugg att ta tag i men också få besök lite senare. 🙂

Torsdag firar maken och jag bröllopsdag och fredag ska vi vara barnfria till lördagen och söndag blir familjedag med allt man har att göra. Så ser veckan ut. Men idag är det väl den lugnaste dagen av alla antar jag, vi får se, dagen har bara börjat.

Idag känner jag mig lite stressad inombords, vet inte varför men jag ska försöka få ihop dagen på nått sätt. Barnen går i skolan idag och jag ska hinna jobba nu på morgonen, duscha, in till kontoret några timmar och sista mötet är fram till 15:30 tror jag och sen kommer barnen hem 16:00 men lillan vägrar vara hemma själv så jag vet inte hur det här ska gå.. Kommer jag att hinna? Kommer det gå bra?

Ska inte tänka för mycket på det. Oro är onödigt egentligen, man får se hur det går och kanske jag kan ringa min mamma och be henne komma över så att jag inte behöver stressa i slutet av mötet. Något kan jag alltid göra men att göra allt, är omöjligt..

Ha en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.