Stronger Life

Morgonträning kl 06:00

workout_icaniwill

Japp, idag gick jag upp före gryning, det va helst svart ute och inte många människor som var vakna. Jag hade ställt klockan på 05:50 för att gå upp prick 06 eftersom jag alltid ska snooza.. det funkade tyvärr inte, råkade fastna för sociala medier ändå, och kom upp 6:15 men det är ju bättre än innan. Sakta men säkert ska jag hitta tillbaka till att gå upp tidigt på morgonen, styrketräna eller yoga för att starta dagen på ett starkt sätt 💪🏽 men också för att ha resten av dagen ledig att göra vad jag vill. Kanske komma igång med studierna på lunchen och lite på kvällen? Kvällarna just nu är fulla med annat men det kommer väl det med, behöver bara hitta struktur.

Igår så bokade maken och jag hotellrum åt oss två bara, till denna helg. Vi firar bröllopsdag och en ganska stor sådan för oss. 10 år som gifta och 13 år som ett par. Det är stort.

family-minman-minabarn

Men nu är det dags att sätta igång med arbetet och skicka iväg ungarna till skolan. Det är tur för de att jag är hemma, mina små bortskämda sötnosar, jag menar annars vet jag inte hur vi hade gjort, hade de ens kommit iväg till skolan? Jaja det blir problem till nästa år. För jag jobbar ändå hemma för resten av året.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.