Stronger Life

Inte rätt tajming

Nu vet jag inte om det är så men jag hoppas innerligt att jag inte håller på att bli sjuk. Känner mig seg och lite svidande ögon men jag kände mig så redan efter träningen i morse .. men ändå, tänk om. Usch inte nu, imorgon har jag möte inne på kontoret och på fredag har jag firande med maken. Jag har varken tid eller lust att bli sjuk nu.

Nu boostar jag ihjäl mig med Echinacea droppar och C-vitamin samt Zink för att inte något ska bryta ut. Sen gäller det att sova och vila så mycket man kan. Den blir lite svårare dock, jag jobbar på dagarna och har barn på kvällarna. Men tidig läggdags blir det idag.

Idag har jag hunnit jobba med bloggen, tvätta, jobba med dagliga jobbet, hänga upp tvätt, träna, meditera och om några timmar är det dags för barnens aktiviteter också. brr, har ingen lust att gå ut i det här vädret men vad gör man inte för barnen.

Bild från i somras

Har ni börjat planera Höstlovet? 
Jag har ingen aning om vi ska ta ledigt, jag brukar inte göra det men hade gärna velat ta två dagar i alla fall. Vet iof att barnen har det bra och kul på fritids/klubben men ena dottern vill ju verkligen inte vara i skolan alls. Vi får se hur vi gör. Först hade jag tänkt att vi kunde checka in på hotell med spa och allt men sen kände jag att det får räcka med hotell nu.

Vad finns det mer att göra? Tips?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.