Stronger Life

Helgen var…..!!!

Bästa ni, God morgon på er. Har ni haft en fin helg? Jag hade en jättehärlig helg faktiskt. Vilken mysig stund med familjen. Fredagen hade vi ju barnkalas på Laserdome och lördagen började med träning, packning och sen mot Hemmakväll som hade bra priser på firandet av lösgodisensdag. Barnen blev asglada, de har aldrig fått handla så mycket godis någonsin. Det va jättemycket folk, ända ut på gatan för att inte ha fullbutik, så skoj att se. 99 kr för en burk som man fick fulla ända upp så länge man kunde stänga locket. 🙂 Oj vad vi fyllde på.

Sen va det dags…

vi åkte till Sollentuna för att checka in på Scandic Star som låg därute. Jättefint hotell med så härliga rum, fin spa avdelning, härligt gym och vacker lounge. Barnen var lyriska. Jag älskar att se de så glada och tacksamma för minsta lilla de får. Nu va det inte litet direkt men ändå.

Att äta eller stanna på rummet kom knappt på frågan, barnen skulle prompt bada på en gång. Sagt och gjort, vi bytte om, stack till 8e våningen och hoppade i poolen. Jag däremot som är så feg för minsta lilla kalla temperatur, vågade inte hoppa in om det va +37 grader så jag tog min mobil, lurar och gick upp till gymmet som låg en halvtrappa upp. Sprang i 5-10 minuter och sen styrketränade lite.

När barnen och maken badat klar och jag tränat, så gick vi ner till rummet, duschade och drog ut på ”stan”.. men eftersom det va lördag så va allt stängt, butiker alltså. Så det blev en riiiktigt god middag inne på en restaurang som jag glömt vad den hette. Jag tog fajitas som var otroligt goda. Allt var bara så vansinnigt gott och härligt. Det kändes som en semester, som en minivacay.

Vidare gick vi tillbaka till hotellet efter att ha suttit rätt länge inne på restaurangen. Vi satte oss vid loungen och tog ett glas vitt medan barnen lekte lekar med pingis och annat skoj som fanns där. Det var inte fullt ös men det va härligt att se massa människor. Jag som jobbar så instängd i hemmet, tyckte det här va supermysigt.

Uppe på rummet blev det mys med hela familjen i samma säng och massa gott godis. Äntligen! haha

Dagen efter på söndag, så badade vi igen, tränade, bastade och gick ner till en supergod hotellfrukost!! Bästa som finns. Sen var det dags att åka hem igen. Och vardagen var igång.. nä inte riktigt. Men jag har absolut laddat batterierna, och det känns otroligt härligt att börja en ny vecka nu.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.