Att verkligen vilja något.. – Stronger Life

Stronger Life

Att verkligen vilja något..

 

Något jag verkligen brinner för, är att lära mig nytt och utvecklas. Jag tröttnar lätt på att göra samma sak hela tiden. Och jag kan inte skaka av mig mina tankar om att plugga. Jag läser om hur andra yngre, bloggare tar tag i sina studier men de har ju inte ett heltidsjobb som jag, där man rapporterar till en chef och sitter på kontor i 8 timmar. De har jobb som de styr själva, är egna chefer etc. Alltså influencers. Så självklart kan de plugga när de vill. Men jag får stå ut med att drömma för jag vet inte om jag klarar av att ta en paus från jobbet och bara plugga. Jag menar, jag bär ett ansvar i hemmet.. Att driva in lön, pengar, mat på bordet, precis lika mycket som min man. Det är så jag känner i alla fall. Jag vet att min man gör allt för mig, så om jag säger att jag vill gå ner i tid så säger han JA. Men jag vill att några av våra privata situationer löser sig först, sen skulle jag kanske känna mig mer trygg i att gå ner i tid.. vet inte ens om det skulle hjälpa men testa kan man.

Jag vill verkligen ta en paus från all jobb och bara köra hårt med att plugga. Studera en massa ämnen, olika, en i taget, och känna hur kunskapen växer. Underbart!

Vad drömmer du om?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.