Stronger Life

Längtar till ikväll

god morgon lördag. Jag gick upp redan runt 7 tiden för att barnen väckte mig. Idag väntar en dag med familjen. Vi ska strosa runt på stan var det tänkt men med tanke på det här vädret så får vi se. I eftermiddag ska vi checka in på hotell lite längre ut från Stockholm, bada, mysa och umgås. Jag behöver komma bort eftersom jag jobba hemma hela dagarna. Barnen älskar att sova på hotell också så det blir win win.

Men först ska vi träna, sen åker vi till stan för att köpa några saker vi behöver, sen ska vi förbi Hemmakväll för idag är det LÖSGODISENSDAG! Wohoo, vi älskar godis. 😀

Jag ser fram emot att få ligga i poolen sen och bara chilla till ett glas bubbel. Som jag längtar.

Igår ja, juste då va vi på Laserdome med barnen, lillan hade barnkalas. Det va superskoj. Vi va ju med och spelade så vi gick all in och barnen njöt av att se oss så engagerade. 🙂 Vad gör man inte för sina barn och sen är vi som föräldrar, rätt omogna så vi kommer mycket bra överens med barnen.

Det va en lyckat kväll igår, hoppas nu på en lyckad lördag också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.