Motivationsbok!! – Stronger Life

Stronger Life

Motivationsbok!!

Oh my god yes! Det är fredag och jag kunde inte vara lyckligare. Den här helgen har några härliga events på gång och jag hoppas på att få njuta till max med min familj. Jag tror min äldsta dotter verkligen behöver vara med familjen rätt ofta och eftersom hon inte trivs i skolan så längtar hon lika mycket till helgen som vi vuxna gör. Usch vad jag lider med min dotter, att inte kunna hjälpa henne med vad det nu än är, dels för att hon inte berättar och sen för att jag inte vet hur och vad jag kan och bör göra. Jaja, nu tänker jag inte gå in på det för det ger mig bara ångest.

Idag ska jag sätta igång, nä jag började redan igår, men idag ska jag fortsätta att lyssna på Tony Robbins den stora motivationstalaren. Jag har ju min app Nextory som jag kan lyssna på hur många böcker jag vill eller läsa för den delen, gratis i 30 dagar. Nu kan ju du också göra det, vilket passar ganska perfekt inför hösten. Till höstens promenader tex, ha en bra bok i lurarna. Med koden Didi30 så får du 30 dagars kostnadsfri test av appen Nextory och alla deras böcker. 😉

Nu ska jag fortsätta med min bok som jag lyssnar på Awaken The Giant Within. Boken kräver papper och penna, tid att jobba med sig själv och det är precis så jag älskar att börja mina mornar. Med motivationsboost och planer inför kommande vecka, månad, år och liv. 🙂

Har du några bra böcker att tipsa om?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.