Work from hotel – Stronger Life

Stronger Life

Work from hotel

God morgon torsdag.

Idag gick jag faktiskt upp tidigare på morgonen, jag ville testa att antigen träna eller yoga innan min dag sätter igång. Jag behöver komma igång med det mesta som har med mig själv att göra för om jag fortsätter såhär så kommer jag bara att gå upp med och mer i vikt utan att ens reagera fören det är så tungt att jag inte orkar mer mentalt. Nu jobbar vi hemma och det gör att jag inte mår så dåligt som jag kunnat göra. Men mer vikt på en sån liten person som jag är, det är inte lätt för mig. Men hur som helst. jag vill även bli piggare som person, gladare och där kommer meditation och yoga in i bilden. Jag har höga förväntningar på att det ska hjälpa mig att bli en person som orkar prioritera mig själv och mina intressen.

Igår hade vi stormöte på jobbet och det skrämde mig lite. Det känns som att det verkligen inte går bra just nu. Det är en ny våg på ingång och i flera andra europeiska länder är det kaos redan. Våra kunder här i Sverige har inte samma kapacitet att handla från oss så det går sådär.. Scandic är en av våra kunder och de har kommit på en bra grej “cowork from hotel“. De bjuder på snabbt wifi, kaffe hela dagen, fräscha och bra arbetsplatser ifall man är trött på hemmet eller kontoret samt en stor säkerhet på att de håller hygieniskt, rent och fritt från folkmassor. Man kan äta frukost, lunch eller middag hos de så det hela lät smart och inspirerande. Jag vill gärna göra det med några av mina kollegor, träffas på en frukost och jobba lite eller ta en lunch på något hotell. Nice ju.

Nä men nu måste dagen komma igång och idag väntar jobb, promenad på lunchen, aktiviteter med barnen och lite andra ärenden privat. Sen har väl den här dagen gått. Jisses jag måste till biblioteket också någon dag. Det är mycket att komma ihåg.

Ha en fin dag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.