Lite skönhet – Stronger Life

Stronger Life

Lite skönhet

God morgon bästa du !! Hur har du sovit denna natt och hur mår du? Jag är glad att ni är mer än 100 personer som tittar in här och jag är så skonad ifrån onödigt skit med korkade kommentarer, dock kommenterar ni inte mycket heller men så länge det inte är troll så är jag glad att ni ens tittar in.

Så, det är onsdag idag. Jag har jobb, sen har jag en lunchdate och lite mer jobb innan jag kan logga ut och vara med barnen. Idag har jag träning (igår va det barnen) och sen har jag läxor med ungarna och maken lagar middag. Jag gillar vår gruppuppdelning 😀 Jag är ju inte så jättepigg på att laga mat.

Förresten, måste ju dela med mig av det senaste jag fått hem. Bästa underbara Therese Lindgrens produkter och min favo Tan drops från Ida Warg.

Indy Beauty Balsam // Ida Warg Tandrops // Indy Beauty Mascara

Har du någon favorit från Indy Beauty eller Ida Warg? Dela gärna med dig. Jag älskar att lyfta starka tjejer, stötta och lyfta upp. Jag önskar att fler gjorde det med varandra och från hjärtat. Det finns för mycket falskhet därute och det är så tråkigt. För många som är avundsjuka och för många som försöker trycka ner, förstöra men varför, vad vinner man på det? Varför ska så många alltid jämföra sig med andra. Gud jag tror jag nästan aldrig jämför mig med andra kvinnor, varför? För att vi har så olika sätt att leva, olika synsätt på livet, olika bakgrunden och uppfostran att jag inte ens kan tänka tanken att jämföra mig med någon annan. Jag menar, jag är min bästa version av den jag är och kan vara och strävar altid efter att försöka bli bättre och bättre. Och de andra är deras bästa version av sig själva också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.