Hans ursäkter! – Stronger Life

Stronger Life

Hans ursäkter!

Kvällen blev en bra kväll under omständigheterna. Idag har vi försökt ta tjuren i hornen med att tala om för de berörda om incidenten med mannen som stötte på mig så otroligt opassande. Eftersom det berör en del familjemedlemmar så tog vi det hela otroligt allvarligt. Fast det hade nog min man gjort oavsett vad och vem det va som gjort det, bara att någon chattar så med hans fru.. ja vad säger man.

Hur som helst så va det dags att berätta, ta tag i det och självklart snackade mannen bort det med “det va ett skämt, jag ber om ursäkt för att ni alla tolkade det så fel”. Men något liknande hade hänt med en annan person inom familjen och även utanför familjen… galet om man orkar ens tro på han.

Bortsett från det så kändes dagen bra.
Träning, lunchdate, meditation, jobb, besök och sen läxor med barnen, lek och bus, mys med nattning. Den här dagen känns som att den hade 34 timmar istället för 24. På gott och ont.

Men resultatet är att jag är mycket trött nu. Funderar på att lägga mig redan nu.
Behöver varva ner, meditera med någon bra app eller kanske lyssna på en bra ljudbok. Jag älskar att ha den här koden jag kan dela med mig av till er också. 30 hela dagar helt kostnadsfritt!

Nextory Kod: Didi30

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.