good vibes in the morning – Stronger Life

Stronger Life

good vibes in the morning

Idag blev jag så inspirerad va mina kollegor faktiskt. Vi snackade om en bok som heter något om 5am club och handlar om att gå upp tidigt på morgonen, äga din morgon och göra det du mår bäst av. Träning, meditation etc.

Vissa går upp på morgonen innan 06:00 och mediterar samt yoga. Andra går upp innan 06:00 och går ut och promenerar innan dagen sätter igång.

Det hela gjorde mig så inspirerad på att testa samma sak i några veckor. Jag har ju gjort det förut, otroligt häftigt va det. Gick upp 5:30 varje morgon och tränade tidigt för att sen ha dagen ledig. Det är så befriande faktiskt, att vara uppe tidigt och ha en massa tid över resten av dagen. Så jag känner att jag måste komma igång med det nu igen, för att det ska hända något med mig i framtiden. Ju närmare vi kommer mörkret och vintern, desto svårare kommer det att vara att komma upp på morgonen.

Jag ska i alla fall testa att gå upp senast 06 på morgonen, meditera eller börja morgon med yoga. Vissa dagar kanske jag kan testa att träna men om det låter för mycket så varför inte bara yoga. Jag måste ändå börja med det eftersom jag börjar bli så vansinnigt stel. Som en gammal pinne.

Börjar redan imorgon, att testa. 🙂
det har hänt rätt mycket jobbigt den senaste tiden så jag har svårt att andas varje dag. Även om jag känner mig glad så har jag så hög puls att jag knappt kan varva ner. Så nu har jag laddat med yoga och meditations appar för att peppa mig varje morgon, till att må bra, kämpa mot ångest som vill ta sig upp.

Har du knep som du gör, för att må bra? 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.