Trixet att peppa sig själv – Stronger Life

Stronger Life

Trixet att peppa sig själv

Vet ni vad som hjälper ett dåligt humör eller lite depp? Träning och en fika med en bekant. Idag tog jag mig i kragen, tränade lite och snart efter lunchen ska jag träffa en av mina grannar på lite kaffe. Jättemysigt att leva såhär faktiskt.

Idag har jag dessutom lite kortare dag för att hinna till optikern med ena dottern och sen hem igen för att fixa mellis inför barnens träning. Det blir en bra dag ska ni se.

Jag mår redan mycket bättre av att bara veta hur mysig min tisdag kommer att vara. Solen skiner och färgerna där ute börjar skifta, det ser så fint ut. Jag älskar verkligen hösten.

Idag behöver jag sätta igång med planerna till lillans försenade kompiskalas. Hon fyller ju år på sommaren men eftersom alla är på semester då och även vi, så brukar vi köra i augusti när skolorna har börjat. Men denna gång blev det inte ens augusti utan det får bli sen september månad. Men det är som man säger, bättre sent än aldrig eller hur?

Funderade på biokalas men de har inte kommit igång än. Så jag tänker att vi kan ju köra laserdomkalas. Det är superkul att köra Laserdom. 😀

Jag får spåna vidare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.