Sorgsen, sviken men nya tag idag.. – Stronger Life

Stronger Life

Sorgsen, sviken men nya tag idag..

God morgon, herre gud vilken dålig natt det va i natt.

Igår va det inte min dag kan jag säga. Jag berättade allt för min man, angående det som hände tidigare… jag kände att jag måste ha ryggen fri och jag har ju inte gjort något dumt heller.
Men självklart blev inte reaktionen så bra som jag hade hoppats på. Att känna sig sviken är inte en lätt känsla. Den här personen som det handlade om, som stötte på mig.. går ju bakom ryggen på min man, på en till nära familjemedlem och egentligen resten av familjen också.

Fan alltså att man ska vara så klantig och förstöra en massa! Att man inte har mer respekt, att man inte tänker på att vi alla kommer ju ses! att man inte tänker på att om jag berättar om detta, så förstörs ett förhållande (inte mitt) och en familj måste kanske splittras. Att en man ganska ofta ska tänka med ballen! Gör mig riktigt arg. Och det som gör mig sorgsen är att det här kommer att möjligen, förstöra mycket inom vår familj, inte min och makens men inom släktens…

Hur som helst så hade jag en webbinarium jag skulle lyssna på online men den gick inte heller att lyssna på, tekniska problem från deras håll så den ställdes in..

Usch, det finns flera saker men jag vill inte ta upp allt här.. hur som helst, det här va igår. Idag börjar vi med en ny dag och förhoppningsvis ny energi.

Önskar er alla en underbar dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.