Dagen då man älskar allt – Stronger Life

Stronger Life

Dagen då man älskar allt

Vilken härlig energi jag har haft idag faktiskt. Mår så himla bra när allt går smidigt på dagen. Jag träffade min granne på en fika och fick till min förvåning smaka på ett bröd som är från Colombia! Mums. Sen gick jag över hem igen, på lunch och fortsatte jobba. Hela dagen har maken och jag skickat fina kärleksmeddelanden till varandra, för att bekräfta varandras kärlek, att den finns kvar och är där. Så himla härligt när man kan få ut något bra utav det dåliga som händer/hänt.
Sen efter lunchen kom barnen hem (när skolan var slut) och så åkte jag in till Synsam för att kolla lillans syn. Tyvärr fick hon samma resultat som syrran, ögat överanstränger sig och ger inte äkta resultat, så vi får gå till en expert och få droppar i ögonen så att de slappnar av mer och då får man mer äkta resultat.

Så tyvärr får hon fortsätta med huvudvärkarna och att se dåligt. Usch min lilla korv. 🙂

Nu är vi dock på träningen, så de slåss för fulla muggar och kör hård träning. Det är så kul att de älskar det här. Och det här är verkligen mitt liv, att vara kampsportsmorsa och inte fotbollsmorsa.
Missuppfatta mig inte, jag anpassar mig efter det barnen tycker om, men därför är jag tacksam att de valt kampsport och inte fotboll eller bandy som många av vännerna gjort. Jag är tacksam att de inte påverkas av det utan att de går sin egna väg och väljer det de själva vill göra.

Ah, idag är det en sån dag som jag älskar livet, min man, min familj, mitt egna liv, min familj, mig själv, allt.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.