Fokusera rätt och planera – Stronger Life

Stronger Life

Fokusera rätt och planera

God morgon nya veckan!! Det är måndag och den kommer med många nya möjligheter, tror ni inte? 🙂
Måndagar för mig, är alltid blandade. Glädje för att vara tillbaka till jobb, känna sig viktig på ett annat sätt etc men också en sorg över att lämna en härlig helg bakom sig, mysiga familjestunder och ensam utan barnen igen.

Men man ska försöka uppskatta det man har haft, inte det man kunnat ha. Jag är glad att vi kunnat haft det mysigt, fint och riktigt familjärt. Jag är otroligt tacksam denna morgon, till vad livet har gett mig och fortfarande ger mig varje dag, varje månad, varje år i mitt liv. Så mycket kärlek, tur och omtanke.

Hur som helst ny vecka och nya mål. Men jag kommer så sällan igång med alla mina mål att jag inte tänker sätta nya mål för denna vecka. Jag fortsätter att kämpa med att hitta tiden för samma sak hela tiden. Det jobbiga med att vara den viktigaste personen i familjen och den mest tillgängliga, är att jag sällan får tid till mig själv, mina egna saker, för jag ska alltid finnas till för alla andra.

Det jag tampas med att få tid för idag, är:
-10.000 steg /veckan
-Laga bra mat varje dag så att jag kan äta bra kost 7 dagar i veckan
-komma igång med mina studier igen !!
-gärna komma igång med teori också och övningskörningen för allt ligger på paus nu.

Jag vet inte hur jag ska göra med dessa mål men jag antar att det bästa är att sätta en viss tid man ska bli klar till. Att gå antal steg och äta bra, den har inte en deadline egentligen för det är ju pågående. Men kanske att sätta deadline varje söndag? Och resten får man ju sätta en deadline till, kanske att jag i slutet av oktober ska vara klar med halva kursen. Jag ska spåna lite på det..

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.