Stronger Life

Döda husdjur och andra beslut

Men hallå!! Kommer ni ihåg att jag berättade om en liten fågel som låg skadad på vår lounge ute på balkongen? Jag vaknade så glad över att han flugit iväg, räddats och mådde förhoppningsvis bra nu. Men idag skulle jag ta bort hans låda som han bott i över natten, (jag lät den vara kvar ifall han kom tillbaka haha) så ser jag att han låg där mellan kartongen och soffans rygg ! Alltså nu är han ju död men fan vad ledsen jag blev.

Jag är för blödig när det kommer till djur. Jag orkar inte med att se djur lida, dö eller vara ensamma. Och där dog han, ensam, frusen, skadad, ledsen. 🙁 Det gör ont i hjärtat att ens tänka på det, ja jag vet att jag är larvig. Men sån är jag.

Det får räcka med igelkotten som bor nedanför vår port 

 

Jaja, livets gång, sånt som händer antar jag men fasen vad trist. Och det här får mig verkligen att förstå att den här familjen kan absolut inte ha husdjur. Bara tanken att djuret skadas, mår dåligt, kanske dör, när usch för hemskt för mig.

Okej då va det beslutet taget.
Nästa beslut att ta är om vi ska testa på Disney +
Har ni hört om den nya streaming tjänsten? Så mycket bra filmer och vi som inte kollar på tv kanaler, kanske ska ta bort de och bara köra streaming? Hur gör ni?

Watch 30 Disney movies in 30 days, get paid $1,000

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.