Stronger Life

Många skyller på tiden..

Det blir inte mycket bloggande just nu när jag är så stressad som jag är både privat och på jobbet. Men det går framåt med planeringarna och det privata. Jag har funderat så mycket kring vad jag vill göra och vilka vägar jag kan och vill ta. Jag behöver bli klar med två saker innan jag kan gå vidare till andra ämnen men jag kommer liksom ingen vart med mina två saker. De är båda rätt stora så det tar tid att bli klar. Men framför allt behöver man hitta tid, det är något man sällan har nuförtiden.

Sen läste jag det MammaFitness skriver på sin Instagram. Så sant så himla sant, vi har ju samma tid allihopa, men vi väljer att fylla den på olika sätt. Våra prion ligger olika mot hur den andres ligger. Så ja det är bara att sätta sig ner, skapa tid och prioritera rätt.

Något jag faktiskt känner att jag måste bli bättre på, är att säga NEJ och även att inte överboka helgerna. Vi har ofta besök, vi är ofta ute och gör saker istället för att bara vara hemma och inte göra något speciellt. Måste också tänka på att gå upp 1 timme tidigare, kanske jag hinner med lite extra då.

Nu tex är jag trött och vill bara stänga ner allt och bara vara.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.