Stronger Life

MONDAY

Hello Monday, sista dagen i augusti och sommaren. Hösten står runt hörnet och väntar med sina lite kyligare vindar och mysiga dimma. Idag väntar bara några timmars arbete för mig, för jag måste reglera övertiden. Men jag har ändå mycket att göra, privat.
Jag har läkartid att gå på, jag har telefonmöte med skolan, sen måste jag fixa teams möte med spanska läraren till ena dottern och där någonstans hinna med några andra privata ärenden… wohoo its monday! 😉

Igår gick snacket sådär, vi skulle planera lite och insåg att vi hade lite annat att finslipa på… när vi har ordnat upp lite annat så kan vi gå vidare.

Nu ska jag försöka få iväg barnen till skolan.. ha en fin dag

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.