Stronger Life

Triggas så lätt!

OMG vad jobbigt, idag va vi på visning på nyproduktioner i Årsta. Jättefina bostäder, föll pladask direkt. Standarden va asfin. Men de är inte många 4-or kvar och vi behöver lite mer tid. Varför vi behöver mer tid är för att vi har en annan visning i slutet på september, med nyproduktioner. Men tills dess har nog den där 4an som jag vill ha, redan gått..

Ganska svårt beslut att ta och vågar man verkligen chansa.
Vi får se, vi ska sätta oss ner nu ikväll när barnen somnat, för att prata igenom lite tankar vi har. Vi triggas så lätt till att bara impulsivt vilja göra något snabbt, men ett köp av en bostad gäller att tänka igenom lite mer än så.

JM bygger nya bostäder i Uppsala

Bild lånad från JM

Nu ska jag fixa lite te, lägga barnen och sen slå mig ner med maken min och planera lite inför kommande möjligheter. Men sen behöver jag sova tidigt också för jag nyser och nyser, vet inte om det är allergi eller sjukdom, så jag vill lägga mig tidigt för att vila upp mig.

God natt finaste ni och vi ses imorgon, med nya tag och nya möjligheter.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.