Stronger Life

Nu kör jag igång igen

God morgon tidiga lördag.

Idag ställde jag klockan på 07:00 och hade redan ställt min kaffebryggare på att göra kaffet 07:00 och tog min chia gröt med kokta ägg och sen var det dags att slå upp böckerna till anatomin och musklerna igen. Dags att repetera skelettet, muskler och leder som jag inte hunnit lika långt med innan allt med flytten kom emellan.

Däremot märker jag hur lång tid saker och ting tar, man tror inte det och misstolkar tiden men faktiskt så tog det med 40 minuter, att koka lite gröt (som egentligen tar 5 minuter), att koka äggen som tar 10 minuter och sen sätta mig ner och äta. Trots det tog det 40 minuter nästan. Vilket slöseri med tid!! Jag som tänkte att jag kommer nog gå upp 07:00 och sätter igång 07:20 som senast. Men jag kom igång 08:00, galet.

Nu tog jag en paus eftersom barnen gick upp och man kan inte bara ignorera de. Men nu håller maken på att göra frukost till de och jag ska dyka tillbaka in i mina studier.

Ha en fin dag så hörs vi senare.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.