Stronger Life

Vi kör dagens …

Dagens tacksamhet! 

-Idag är jag tacksam för att jag får vakna upp och krama mina barn, pussa de och ha de nära mig. Tänk så många mödrar som förlorat sina barn, till olyckor, hemska människor som rövat bort de, mördat de, etc. Men jag har mina barn här, det är jag så tacksam för att jag spricker inombords av all kärlek.

-Idag är jag också tacksam för att jag har ett jobb, jag har en inkomst varje dag. Tänk hur många människor som blev varslade här i Sverige, tänk då också i hela världen. Vi har bra skyddsnät i det här landet men inte många andra som har det. Men även om vi har bra skyddsnät så finns det många som haft a-kassa men inte fått sina pengar. Så idag är jag enormt tacksam till att jag har mitt jobb, kan flexa, kan jobba hemma, har underbara kollegor som blivit vänner och allt detta ger mig mat på bordet och kläder att ha på mig.

-Idag är jag även tacksam för att jag har en sån otroligt fin man. Han stöttar mig i allt jag hittar på. Vill jag gå till höger så gör han det möjligt för mig att gå till höger, vill jag till vänster så banar han vägen dit också. Han är mitt största fan (han och min far), han vill att jag ska må bra och unnar mig allt jag vill. Rimligt eller inte så gör han sitt bästa med att finnas där, göra det han kan. Underbar make!

Har du något som du är extra tacksam för idag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.