Stronger Life

Planering av studier!

God morgon fredag!! Vad glad jag är över att ha fredag måste jag säga. Veckan gick ändå rätt snabbt men jag har haft så mycket i skallen och med jobb, kollegor etc att jag behöver helg, behöver vila upp mig, rensa lite tankar och sova ut också såklart. Fast jag ska upp 07:00 på lördagen, för att sätta igång med studierna igen. Jag tror mig ha hittat en liten lösning.

Tänker att jag får köra 2-3 timmar plugg på kvällarna. Jag tar hand om barnen på morgonen, sen jobbar jag, sen tar jag hand om barnen efter skolan/jobb, är med de lite, kanske gör läxor, äter middag och sen efter 19:00 får jag sätta mig ner och bara checka ut som mamma. Då tar maken över. Varför han inte gör det innan, är för att han kommer hem sent, så han är inte hemma fören middagstid.

Sen tänker jag att om jag kör 4-5 dagar med kvällsstudier och sen repeterar lördagar i 4 timmar kanske, från 7-11:30 (fram till lunch typ) så har jag sen resten av lördagen och söndagen med familjen samt att jag får rätt så mycket studier gjort.

Ja i teori låter det ju bättre, det gör det alltid men i praktiken kanske det inte alltid är så bra. Man kan inte göra annat än testa. 😉

Nu ska jag fixa mig inför kommande videomöten som jag har med jobbet, sen blir det träning och ledighet!! Vad skönt att jobba några timmar bara. Men nästa vecka är det slut på det hela.
Fredagens tacksamhet får komma i nästa inlägg.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.