Stronger Life

Start your day…

Då va det torsdag då!

Hur vaknade ni idag då? Deppiga, hängiga eller pigga, glada, fulla av energi?
Jag fortsätter med att vakna upp, meditera lite och vara tacksam för det jag har i livet, det jag åstadkommit, även de små sakerna. Jag vaknar upp och tackar universum för det liv jag har, en fin man vid min sida, mina två underbara flickor med mig och mina föräldrar vid liv, friska. Jag har så mycket att vara tacksam för och när man väl börjar att tacka för de små små sakerna så inser man hur rik man är i livet.

Jag tackar för det allra minsta, så som att jag har ögon att kunna se mina barn med, jag har en mun att kunna pussa och prata med, en kropp som fungerar som den ska och är stark, ben som orkar bära mig varje morgon till kvällen, ett friskt minne och sinne. Jag har ett jobb, ett hem, kläder, pengar, mat. Jag har möbler, tavlor, vackra saker kring mig.
Jag har hälsan.

Vi har enormt mycket att vara tacksamma för, det gäller bara att vakna upp och inse det varje morgon och känna glädjen av att ha just allt det där.

God morgon på er och ha en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.