Stronger Life

Suktar så hårt!

Innehåller annonslänkar

fighter-power-strong

Alltså jag suktar så hårt efter alla dessa träningskläder från olika märken. Så jag tänker att jag listar upp de jag suktar efter. Jag tror nog att det är många fler olika plagg än såhär men det kanske blir lite väl mycket bilder att ta med på bloggen.

 

Gavelo! ?

In love with it all !! Alltså mitt nya favomärke är Gavelo. De tog ledning under sommaren med sina grymt fina nyheter och fick mig att sukta efter nya tights med matchande sportbh.

⇒ Svartvita // aprikos // camo //  ⇐

GAVELO Seamless Desert Storm Camo Sport-BH - 4

 

Elly Pistol!
Omg min älskade Elly Pistol, det är det märket som finns mest i min byrålåda med träningskläder. Deras designer på kläderna är liksom inte bara träning, det är mys och det är för att gå ut också. Casual och träning under Elly Pistol.

Just nu vill jag gärna ha tröjan och nya tights 

High Risk Tights Blue

Stronger!

Alltså vem gillar inte stronger, bara märket är mäktigt och många hittar någon favorit där.
Sportbh och tightsen som jag har dille på just nu, är dessa två.
Sportbh // tights //

IcanIwill!- Tycker de har många fina färger på speciellt tights !! ⇐

Jag tycker ju om starka färger, rosa, lila, neon gärna men även svarta och de ska vara höga i midjan och seamless har fått mycket bra feedback

men sen finns det jättefina lite mer budget varianter så som nedan och mycket mer, även stadium har superfina kläder och många andra mer budgetvänliga butiker. Jag själv har svårt för att hålla på att shoppa tights till 800 kr hela tiden. Det är sjukt dyrt och bara för att träna i 1 timme. Men eftersom jag brukar gå omkring i träningsläder även i vårt område, tex mataffären eller liknande så tycker jag det är okej ibland. Men jag varierar det med budget.

HM träningskläder 

Träningstights Shape Waist - Vit/Mönstrad - DAM | H&M SE 1

Kort träningstopp - Ljus khakigrön - DAM | H&M SE 1

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.