Stronger Life

Get it done

Idag tränade jag på lunchen men jag såg till att ta det ganska lugnt med att lyfta för tungt. Jag kommer verkligen inte ihåg vad man brukar säga gällande träning när man tar värktabletter. Eller om träning när man har en inflammation i kroppen. Men jag kände av och gjorde strikta övningar, dvs att jag inte bara slarvade för det är väl säkert det som är lite farligare, att man bara köttar på och riskerar att skada sig eftersom man typ är bedövad av tabletterna..

Men det gick bra, kändes så skönt att vara igång med vecka #2 med träningen. Kosten flyter på även om jag i söndags åt lite efterrätt hos min vän som alltid bakar så galet god mat och bakelser! Men det ska inte avgöra en hel veckas träning.

Nu är det ny vecka och jag kör på samma koncept som förra veckan, ner ska vi och bort ska det nya ovälkomna fettet också. För jag ska banne mig komma in i mina vanliga kläder! Även om vi inte ska jobba på kontoret längre..

 

Idag körde jag faktiskt bonuspass, egentligen hade jag vilodag men jag vill hellre ha mina vilodag på helgerna för att ha mer tid med barnen och familjen. Under vardagen så vill jag inte ha vilodag för jag slappar till mig för mycket. Sen behöver man inte köra värsta tungt, det räcker med konditionspass mellan styrkepassen.

Det är inte alltid det är känslan av ”yes nu kör vi” men man skapar den genom att fejka det. På med träningskläder på morgonen, ät bra mat som ger dig energi och sen handlar det om att inte tänka och känna efter så himla mycket, utan gå bara till gymmet, kör bara. Sen är man plötsligt igång. ??

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.