Stronger Life

Jag vill bli allt !

Buenos dias tisdag och bloggen.
Har ni sovit bra och hur mår ni nu när arbetsveckan har kommit igång? Ångest eller känns okej?

Jag pratade med en granne häromdagen gällande studier och jobb. Hon är gravid så det blir inget jobb nu säger hon, det blir för tungt att söka jobb under pandemi och dessutom gravid men hon studerar lite smått här och där så det gör att hon är sysselsatt och uppdaterar sina studier som hon har i grunden. Smart av henne. Men varje gång jag pratar med en person som nämner studier så blir jag alldeles till mig, jag vill så mycket. Jag vill studera allt möjligt, mäklare, journalist, dietist, tränare, psykolog, beteendevetare, HR, marknad och listan bara fortsätter.. Jag är otroligt intresserad av beteenden märker jag, att analysera folks beteenden och varför de är som de är. Så kanske man ska ha en bred roll som kan analysera människor samt hjälpa de inom kost och näringslära samt träning. Som samtidigt kan sälja hus och skriva tidningsartiklar.. nä haha suck vad invecklat.

Men det jag gillar är ju att jag har ju redan mina studier jag håller på med, jag måste bara hitta tiden att ta tag i det. Nu ska vi börja jobba heltid igen och då blir det ännu svårare men det ska gå, på nått sätt. Det härliga är att jag får ny energi av att prata med andra om studier. 🙂

strongerlife-pt-didi

Idag känner jag för att ha hälsan i fokus. Såväl den mentala hälsan som den fysiska hälsan. Jag har laddat ner en app som erbjuder lite kostnadsfri test, bara för att komma igång känner jag, som innehåller videon på yoga och meditation. Jag vill gärna starta min morgon med yoga och meditation, men även använda yoga som träning, för jag har börjat bli otroligt stel. Behöver mer rörlighet.

Denna vecka får bli min hälsovecka 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.