Stronger Life

Dream, believe, do..

….And repeat!

Är livet som du vill ha det eller behöver du jobba lite på det? Jag tror vi sällan når en nivå där vi kan säga ”nu är det klart, såhär vill jag ha det och jag är nöjd”. Kanske det finns de som kan säga så men jag tror att livet, precis som allt annat i livet, behöver ständigt förändras, förbättras och jobbas med. Jag tror inte det finns mycket i livet som man inte behöver jobba på, annars förfaller det bara. Precis som relationer, dig själv, familjelivet, etc.

Vi lever ett ganska osäkert liv, ett liv som vi aldrig vet vad som ska hända med. Vi kan dö imorgon, skadas, förlora någon vi älskar, bli traumatiserade, gå igenom katastrofer och annat hemskt så varför inte leva dagarna med den känslan av att det är den bästa dagen i ditt liv.. Tänk att vakna upp och istället för att känna rädsla över hur dagen kommer att bli, eller ilska över att vissa saker inte är som du vill ha det så kanske man kan vakna tacksam och glad över att vi vaknat just en dag till. Att vi får leva en dag till, att vi får andas, se med våra ögon, känna med våra händer, prata med våra munnar och krama med våra armar. Känna lyckan över att existera och ha makten att kunna göra vad man vill med sitt liv, för det kan vi, det handlar ju bara om att våga. (Lättare sagt än gjort jag vet).

Men är det något jag tror på, så är det att vi ångrar nog mer, de sakerna vi inte gjorde än de vi faktiskt vågat göra. Jag tror att när vi sitter som 95 åringar, så kommer vi vara stolta, glada att kunna säga att vi vågat ta de steg vi ville i livet än att säga, att vi för evigt ångrar det vi inte vågade göra. Eller vad tror du?

Ska vi våga ta stegen mot lycka, mot drömmar och mål.. det gör vi, tillsammans, nu kör vi!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.