Stronger Life

Designa ditt egna!

Innehåller annonslänk

Hey! Måste tipsa er om en rolig idé som ett företag kom ut med. Jag älskar ju posters i hemmet. Jag har knappt egna bilder längre, bara i sovrummen och i en speciell hall som är vår ”privata hall” med foton på familjen. Men annars har jag indianer och palmer i hemmet, jag älskar allt som har med symboler att göra. Indianerna symboliserar mina rötter, vart jag härstammar ifrån och palmer och exotiska plantor är ju lite samma sak och en passion jag har för just palmer.

Hur som helst så tänker jag att det är ju en rolig idé att göra posters om ändå är lite personliga. Så som landet man kommer från, staden, ens stjärntecken, en bild på sig själv med en personlig text över i små små bokstäver. Se de olika valen här nedan, jag valde de alla personligt, Cali Colombia där min familj kommer ifrån. Bilden på mig är med alla mina namn i text över bilden i mycket liten text. Ja ni ser ju själva.

Ni kan gå in och testa designa era egna posters här.

När jag ser såna här posters får jag ett sug efter nya tatueringar haha, vet inte varför men jag vill ju tatuera in sodiac tecknet Skorpionen  men också en karta på Colombia. Jag vill ha galet många tatueringar så om jag hade varit kille hade jag nog sett ut som ett klotterplank. Stackars min mor, hon fick alltid panik varje gång jag kom hem med en ny tatuering haha. Hon kommer verkligen från en helt annan kultur och tid. 🙂

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.