Stronger Life

Ett lugn i själen

Okej nu har jag gjort en massa mat men saknar matlådor! Nu gör jag matlådor till mig men maken hjälper till och gör till sig själv också. Så jag får lov att lämna all mat i kastrullerna och ugnsformerna tills vi fixat matlådor idag (hoppas att vi hinner) så att vi sen kan väga in maten och packa ner allt.

Det är otroligt vad färdiglagad mat ger ett visst lugn i själen. Att ha veckans mat klar ger mig ett sånt lugn och trygghet att jag inte kommer att få det jättestressigt veckan som kommer, just för att jag inte behöver tänka ut vad man ska äta, när man ska laga middagen etc. Vardagsstressen. Nu jobbar jag visserligen hemma men jag har rätt mycket att göra ändå och det här underlättar.

Men även om jag jobbar hemma så kommer vi snart gå upp till 100% (jag jobbar 60% nu) eftersom 3 personer håller på att sluta hos oss. Så det blir snart mer stressigt även om jag är hemma.

En god gratäng med lax, potatis och broccoli!

 

Nu ska jag jaga matlådor, ut mot Ikea, biltema, ÖB, rusta, Clas Ohlsson etc. Alla som kan tänkas ha matlådor, behöver både för mat och mellis.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.