Stronger Life

Behöver bättre planering!

God morgon torsdag! Wohoo snart helg igen och jag ska bestämt sova ut. Jag kunde knappt sova i natt och va så trött när väckarklockan ringde i morse, så jag snoozade i 30 minuter. Men nu är jag vaken, ska snart börja jobba och har även ett videomöte med vår nya chef. Spännande att se hur hon är.

Sen vaknade jag med jordens träningsvärk, har ju kommit igång med min träning igen. Igår hade jag vilodag och lite träningsvärk men idag är det mer. Så hur dagens träning ska se ut, vet jag inte. Man ska helst inte träna med jätteträningsvärk för det försämrar ens sätt att röra sig och eftersom man har ont så blir utför man inte övningarna på rätt sätt många gånger och riskerar att skada sig.
Men jag ska ta det väldigt lugnt.

En annan sak: Jag skulle vilja plugga på morgonen men märker att jag varje gång jag ställer klockan tidigt och tänker att jag går upp 06 för att studera några timmar innan barn går upp och jobbet börjar (som är runt 08:00 tiden).. så vaknar något barn för tidigt ändå. Hur gör man då? Svårt att plugga med ett barn som hela tiden säger ”mamma, mamma, mamma” bara för att berätta något, säga något, vill något.. åååå

Så jag vet inte hur jag ska planera in allt detta än men måste komma igång mycket snart.
Speciellt med teorin, för vintern närmar sig med stormsteg.

Jaja, för att inte få hjärtstillestånd så avslutar jag här och tar min kopp kaffe in på mitt andra kontor och sätter igång med jobbet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.