Stronger Life

Tillbaka från allt, nu kör vi!

God morgon Måndag!! Det är första veckan och dagen på höstterminens arbetsdag eller vad man ska säga. Första dagen tillbaka efter semestern. Jag har haft en otroligt fin och bra semester, kan inte klaga! Så jag är redo för höst, jobb och nya tag med allt jag vill göra. Jag har vilat upp mig ganska bra, jag har dock inte hunnit göra allt jag vill göra men det är okej.

Året 2020 är till för att skapa bra förutsättningar för att klara av sina mål och hitta bra vägar att ta, känner jag. Så jag kommer att göra mitt bästa med att hitta en rutin eller plan på hur jag kan göra för att hitta mina sätt att ha min tid på. Så att jag hinner med sånt som jag önskar fokusera på.

Just nu börjar jag med att jobba 60% för vi är fortfarande permitterade. Men närsomhelst tror jag att vi kommer att gå upp till att jobba 100% igen, för vi har ändå haft en del att göra på jobbet.

Dock kommer jag nog inte att våga mig tillbaka till kontoret med tanke på att Sverige inte är speciellt försiktigt alls så jag känner mig inte säker nog att åka buss och tunnelbana, samt vistas därute med 200 kollegor som vi dessutom sitter väldigt nära med. Vi jobbar på Globens kontor och har inte ens ett tillräckligt stort lunchrum för att vi ska kunna rymmas där med det avstånd vi behöver.

-Men jag är tacksam för den här resan till Spanien.
-Jag är tacksam för vädret vi har haft, vilken tur och härligt väder och sommar.
-Jag är mycket tacksam över våra barn, oavsett situation så är det aldrig problem med de på varken flyg, flygplats, bussar, taxin eller att gå etc. Aldrig klagomål på att vi shoppar för mycket eller annat. Underbara barn.
-Jag är så tacksam för att vi har vårt egna place i Spanien, att kunna åka till och slippa ta in på hotell, slippa allt snusk på hotellen eller riskera Corona där etc.

 

Säger härmed, ha en fin måndag, ta hand om er och välkomna tillbaka från semestern! Nu kör vi!!

Är du tillbaka från semestern?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.