Stronger Life

Last day in paradise

Hej från Spanien. Vi är kvar, vi lever men tog en paus från bloggandet igår. Har inte mycket att skriva faktiskt, vi gör mer eller mindre samma sak varje dag. Stranden, badar, njuter och äter gott varje dag. Vi tar ibland promenader här och där men oftast kommer vi hem från stranden, runt 18:00 tiden och är klara runt 21:00 med att äta och duscha och allt så vi är så slut att vi knappt orkar göra nått annat.

Igår gick vi omkring på tivolit (stort tivoli som är öppet året runt) och ståndgata eller vad det heter.
Vi köpte fina masker, kläder (för att lämna här) present till min granne som vattnat blommorna så fint (hoppas jag) och sen sen gick vi hem runt 23:00.

Livet här är verkligen annorlunda, här hade jag inte brytt mig lika mycket om tider och allt som man gör i Sverige. Konstigt, jag som är så van vid regler, disciplin och allt. Jag tycker om det och saknar det ibland. Det är något jag alltid tyckt är så bra med Sverige, all disciplin och ordningen. Men här släpper jag allt och blir en mer avslappnad person, även barnen märker av det och får njuta av att vara uppe till 12 på natten.

 Jaja nu är det snart dags att åka hemåt. Idag är sista dagen och det som återstår idag är att träffa en god vän, mäklaren, besöka grannarnas lägenhet, städa, tvätta och packa och sen lägga sig tidigt.

Mitt älskade paradis ❤️🌴

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.