Stronger Life

Sista dagarna

God dag bästa ni, det är söndag idag va? Bara 3 dagar kvar här nu och sen åker vi. 🙁 Vi har njutit och vi har verkligen mått bra. Ju mer jag läser om Sverige desto mer känner jag att jag inte vill åka hem. Senast i morse läste jag en artikel om hur fulla stränderna är i Sverige. Om hur nära alla sitter och ser ut som en sardiner i en burk. Med andra ord, det går inte att gå till stranden i Sverige, så vad gör vi där när det är varmt som det verkar ha varit nu?

Jaja hur som vi löser det på något sätt när vi kommer dit. Vi har några dagar kvar av semester när vi kommer hem men får se hur vädret är. Men innan jag börjar oroa mig för ”sen” så ska jag nog fortsätta njuta av ”nuet” här.

I alla fall idag sticker vi till en annan strand, vi är otroligt sent ute och därför kommer vi alltid hem så sent men så får det bli. Våra dagar består mer eller mindre bara av att gå till stranden, bada hela dagarna och sen hem kl 18:00, äta lite och sen ut en sväng på kvällen. Imorgon måndag hoppas jag på att åka till La Habanera som är ett annat shoppingcentrum här i närheten. Sen blir det nog fixa i hemmet, träffa en vän och även besöka grannarnas bostad som ska checkas att den är bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.