Stronger Life

In love

Well hello alla! Vad jag får höra är att ni har det riktigt härligt därborta i Sverige också, varmt och fint väder va? Vi har 31-33 grader varje dag, och det är väl precis på gränsen vad jag orkar med. Det är tur att vi har stranden precis här nedanför oss. Men något jag verkligen är förälskad i, är palmerna. Mina älskade palmer! 🌴

Igår va vi ute på La Zenia Boulevard som ligger några minuter härifrån med bil. Jag älskar det shoppingcentrumet för det är så stort och fint. Massa härliga butiker, spel för barnen och mini tivoli. Medan barnen lekte, satt vi och njöt av en jättegod sangria.

Men idag vill faktiskt dra till stranden. Så vi tar våra parasoller, badmadrass eller vad det heter och drar ner till stranden här hos oss. Så vi hörs lite senare eller imorgon. 😉

Mina två trötta sötnosar efter en hel dag på stranden.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.