Stronger Life

Reglerna i Spanien

God dag på er, snart dags för lunch för många er men vi har just ätit frukost. Eller en brunch ungefär. Vi vaknade upp sent allihopa.

Idag är det riktigt varmt här, vi har just nu 31 grader.
Men idag tar vi en paus från solen. Vi har solat 4-5 timmar och badat, varje dag i 3 dagar i sträck nu. Det är dags för en paus för alla men speciellt barnen.

Kanske ska ta och kolla upp lite möbleraffärer, shoppingcentrum och kolla runt lite.

Jag är helt förälskad i försiktigheten alla har här. Majoriten går med munskydd, de som struntar i det, är utlänningarna. Det finns handsprit i alla butikerna och är obligatoriskt att ta när man går in och ut. Mataffärerna har plasthandskar som man får ta för att undvika att alla kommer in och tar på allt. Majoriteten använder handskar.

Det är inte kul att gå omkring i munskydd i den här värmen, men det är därför vi mest rör oss från hemmet till stranden och tillbaka. För att varken hemma eller på stranden behöver man. Inte heller när man äter ute och sitter på en stilla punkt som bar och restauranger. Allt rengörs noggrant i badrum, toaletter och andra allmänna utrymmen.
Stranden har en ingång och en annan utgång, för att undvika att allt för många möter varandra. På vissa mindre stränder får man stå i kö för att inte för många ska stå och vänta och gå omkring samtidigt. Kön varar i ca 4 minuter, det finns gott om platser.

Det är bara att gilla läget, vilket vi faktiskt gladeligen gör för att vi är inte så sugna på att bli smittade heller. Vi är mer än gärna väldigt försiktiga. Så vi tackar för den försiktigheten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.