Tre att välja på.. – Stronger Life

Stronger Life

Tre att välja på..

Fredag redan och vi har avklarat en vecka med hela familjen. Det enda vi hunnit göra är att åka till Uppsala för att campa lite, vilket va superkul (bortsett från drunkning olyckan).

Men jag tror att det här kommer att bli bra, vår semester kommer att sluta riktigt bra tror jag.
Jag är inte helt utvilad än men jag börjar närma mig en härlig känsla med spänning inför kommande höst.

Just nu sitter jag och kollar efter skönhetssalonger som man kan göra Yummilashes och ögonbryn på. (Franslyft och brynlyft) Om det är så att vi åker till Spanien så vill jag gärna ha fixade fransar och bryn. Jag brukar böja upp de permanent och även färga brynen så att jag är mer fräsch på semestern. Härligt att inte behöva fixa sig så mycket för att gå till stranden.

Men som sagt, min favorit är på semester så hennes salong är stängd just nu. Då är det tre andra alternativ. Antingen Rapid Brow som va väldigt populärt för ett tag sen, eller Mikas som gjorde 3D bryn på Isabella Löwengrip eller Malikas som gjort bryn och fransar på Kenza. Jag går gärna till ställen där andra kändare människor har varit för de jobbar ändå med ansiktet utåt och det får mig att känna mig lite trygg över att vara i goda händer. Vi får se vad jag går på, kanske tar den som hat tidigast tid?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.