Förbereder för att åka – Stronger Life

Stronger Life

Förbereder för att åka

Heej på er!! Har ni sovit gott i natt och hur mår ni denna torsdag? Jag är så trött, för jag sov katastrof. Men jag är så glad och tacksam till livet ändå att jag inte ens orkar klaga.

Igår va vi och fixade pass till tjejerna som till min förvåning inte hade pass som var giltiga. Så jag bokade pass snabbt som attans hos polisen och nu väntar vi bara på att få de. Vad jag förstått så är avrådan från UD hävd så det är fritt fram att resa. Dock vill jag inte riskera något så vi åker för en kort period och håller oss till vårt hem i Spanien och stranden.

Men tills dess har jag en hel del att göra så som fixa ögonbryn, ögonfransar, fixa resväska, fixa hemmet etc. Men framför allt lunch, jag är så trött på att göra samma vanliga lunch här hemma. Orkar inte mer men så är vardagen här i hemmet. Det är därför det inte är samma att ha semester här som utomlands eller utanför hemmet. Jag lagar gärna mat i Spanien men inte här hemma. Konstigt egentligen men det är inte riktigt samma sak

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.