Hur ser det ut för er?? – Stronger Life

Stronger Life

Hur ser det ut för er??

Nu kan jag inte skriva God morgon längre, Jag går upp för sent för det. Men är det semester så är det.

Igår va vi ute i Nacka Forum för att kolla badkläder till barnen men det slutade med 3 timmars shopping. Vi köpte badkläder till oss också. Men vi hittade så mycket annat fint att vi måste tillbaka men utan barn.

Av en ren slump så pratade barnen med sin mormor igår och frågade om de fick sova över där. Självklart fick de det. Sagt och gjort, vi lämnade barnen där i går kväll, åkte själva och åt middag ute på restaurang och sen hem för att kolla på film (Bad Boys III).

Igår satt vi även om pratade om nya planer och mål som vi har. Alltså de är inte nya nya men det är de senaste vi varit inne på ett tag och igår satt vi och gick igenom de. Jag som älskar att planera va i himlen. 🙂

Dagens planer blir träning, shopping och hämta barn. Sen har maken några planer på kvällen.
Det här vädret i Sverige håller på att ta livet av oss. Det är inte klokt vad tråkigt väder, vad kan man göra, ska man bara sitta instängd i hemmet på sin semester. Allt runt omkring i Sverige är dessutom fullbokat.

Hur ser er semester ut? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.