Äventyrsbad och Camping – Stronger Life

Stronger Life

Äventyrsbad och Camping

Yes då va det dags för oss att göra oss i ordning för att åka mot Stockholm igen. Igår va en bra dag på äventyrsbadet förutom en sak som hände precis när vi kom. Det va polis, ambulans och brandkår på plats. Det handlade om en drunkningsolycka, en treåring som hade drunknat! Usch vad hemskt. Ni kan läsa artikeln här på Aftonbladet.

När chocken av allt väl lagt sig för oss så gick vi in och vågade bada. Men man blir rätt skärrad när man ser alla de gråtande personerna på ett äventyrsbad, rädda barn och vuxna, poliser och får höra drunkning. Sen ska man gå och bada med sina egna barn… Skönt att det slutade bra ändå.

Vi hade trevligt tillslut, mycket bad ( i 5 timmar) och sen va det mys i stugan. Jag älskar att bo i såna här mysiga små stugor. Men i natt så regnade det så hårt, att det va galet. Det va det hårdaste regnet jag någonsin hört. Så vi sov inte jättebra.

Nu håller vi på att plocka ihop allt, städar lite och sen åker vi mot Stockholm. Lite skönt att komma hem och få tvätta lite och sen planera nya äventyr.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.