Njuter i stugan – Stronger Life

Stronger Life

Njuter i stugan

God morgon Söndag!! Vi har redan haft en vecka semester men maken har bara börjat. Vi befinner oss i Uppsala, på en Camping bland massa gulliga röda stugor. Jag älskar sånt här, om de är fräscha såklart. Det är de, jättefina och fräscha, med egen toalett och dusch, samt kök (kokvrå). 🙂

Igår kom vi hit, va ute på äventyrsbadet hela dagen fram till 17:30 ungefär. Kom hem till stugan helt skrynklig av vattnet. 🙂 Vi lagade lite pasta och stekte korv, åt väldigt enkelt men njöt till fullo. Drack vin i solen bredvid stugan, spelade minigolf (jag vann nästan), gick en liten promenad och busade med barnen. En himla trevlig kväll.

packat för tre veckor men vi är bara borta i två nätter

Idag ska vi dra ner till äventyrsbadet igen, de har både inomhus och utomhusbad så vi ska passa på att sola lite medan solen skiner och ikväll får det bli en tripp ner till Uppsala stad (centrum) och se vad de har för skoj där ute.

Glöm inte att följa Instagram för mer uppdateringar: @strongerlife_blogg

 

Ha en fin söndag!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.