Stronger Life

On the road

Lördag och vi är på väg mot äventyr. 🙂 Igår kände jag att vi kan inte chansa att åka till Spanien, det är för läskigt att åka på något därborta eller att komma hem med virus och fortsätta spridningen. Jag vågar helt enkelt inte. Så vi stannar här men åker omkring i Sverige. Däremot känns det lika dumt som att åka till Spanien. För alla gör ju samma och det är hur mycket folk som helst, som tex Gotland. Nu börjar restaurang personalen smittas.

Så vi tar det försiktigt och åka mot Fyrishov äventyrsbad och stannar där på camping delen. Vi har hyrt stuga i två nätter och jag ska bara njuta av att inte behöva laga mat eller tvätta eller göra annat som man gör i hemmet. Jag behöver en paus, få känna att jag också har lite semester.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.