Stronger Life

Hornhinnan lossnat

Nu så har äntligen hela familjen semester. Maken är hemma och har vacay!! Barnen sov dock hos sin mormor igen eftersom vi skulle till ögonlänkaren igår. Det visade sig att hornhinnan lossnat, det va därför han såg suddigt och konstiga färger.

Igår drog vi till ögonakuten men blev hänvisade till ett annat ställe om tre timmar, så vi gick omkring i stans. Satte oss på Fridays och tog en drink och åt lite tilltugg.

Efter att ha varit i stan och ögonläkaren så åkte vi hem, bytte om och lämnade bilen. Man ska inte köra efter att ha fått såna där utvidgande ögondroppar. Så åkte vi in till Södermalm. Hittade ett ställe som hette Tapaz. Det är mitt nya favoritställe. Latinomusik, god mat och bästa sangrian ever!!

I vår moment där och då hittade vi dessutom billiga resor till Alicante. Så nu är vi mer än sugna att åka en vecka bara. Men vi vet inte om vi vågar. Ah Herre Gud så svårt!!

Ja ja, idag är det vår gemensamma semester dag, snart ska vi dra och träna på gymmet. Sen ska vi få besök och lite senare hämtar vi barnen och kanske drar till en park eller nått.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.