Vilsen denna sommar – Stronger Life

Stronger Life

Vilsen denna sommar

Typ godmorgon semesterdag #4 och torsdag. Idag är det förmodligen sista arbetsdagen för maken också, sen har hela familjen semester på riktigt. Jag har funderat på att dra iväg någonstans med hela familjen, redan på fredag eller lördag. Men jag behöver avvakta och se hur det kommer att gå för maken med ögat. Han har haft något tryck i ena sidan av huvudet ett tag och i samband med det så blev hans syn dåligt, i ena ögat. Sen försvann huvudvärken men synen är fortfarande försämrad och suddig. Så idag ska vi till ögonakuten eftersom synen och färgerna har försämrats. Så efter det kan jag planera bättre, för man vill helst bara veta om det är allvarligt eller tillfälligt. Ögon är lite läskiga, det är som de på Synsam sa “man har ju inte reservdelar direkt”… Nä tack vi vet.

Så dagen denna soliga torsdag, vet jag inte hur den blir. Min far skulle komma idag, men det kommer nog sluta med att jag lämnar barnen hos mormor och åker in till stan för att möta maken runt 15:00.

Igår satt jag och försökte planera semester 2020 för oss men herre gud vad det tar tid. Tänkte att vi kunde bila runt längst ner i Sverige men eftersom maken är ensam med att köra så kan det bli tufft. Så jag får tänka om.

Jag önskar att jag kände en massa människor som har stugor och hus lite överallt i Sverige, som man kunde låna. Men icke det inte.

blogg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.