En dag vill jag bo där – Stronger Life

Stronger Life

En dag vill jag bo där

God morgon höll jag på att skriva, rent automatiskt när det är första inlägget för dagen. Men god dag helt enkelt. 🙂 Vaknade med en av döttrarna i min säng, hi hi, så mysigt att sova med barnen ibland. Lillan har fortfarande semester hos sin mormor. 😀 Hon ville testa att sova där ensam så hon fick det.

Eftermiddagen igår slutade med parklek i Årstabergsparken som är ett litet äventyrspark. Barnen verkade dock inte så jättesugna på att leka där så vi blev bara någon halvtimme eller så. Sen upptäckte vi att vackra Årsta kaj låg ju bara nedanför oss så vi tog en promenad för att se oss omkring. Jag är ju en sucker för ställen som Årsta och Liljeholmen så jag föll pladask för de här bostäderna som håller på att byggas där. OMG en vacker dag ska jag nog bo där.

Maken däremot har det mindre bra. Det är något med ena ögat som strular och verkar inte bra. Han har nedsatt syn och färgerna är konstiga. Så jag hoppas han lyssnar och åker in till ögonläkaren snart. Män verkar lite segare på att uppsöka läkare och sen är det kört.

Nu ska jag vara lite med min dotter, umgås lite med henne innan resten av skaran kommer över. 🙂

Ha en fin onsdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.