Nu behöver jag det – Stronger Life

Stronger Life

Nu behöver jag det

I samarbete med Trafiko

Alltså relaterat till förra inlägget (läs här) så vill jag bara förtydliga att självklart är det ju smidigare med körkort och egen bil. Jag menar mer på att det är inte ett hinder för mig att ta mig någonstans bara för att jag inte har körkort. Jag tänker inte låta en lyxgrej göra mitt liv svårt. Det är så jag menar.

Jag har aldrig känt behov av att ha körkort, inte ens med barn men däremot ju äldre mina föräldrar blir, desto mer behov känner jag, av att ha körkort. Det är det enda som fått mig att känna lite panik faktiskt. De blir äldre, min man brukar köra hem de på vintern när det är kallt, mörkt och halt dessutom. Nu är inte mina föräldrar jättegamla men åren går och de går fort. Plötsligt är vi där och de kanske inte vågar gå ut mer. Pappa är redan där egentligen, när det är jättehalt så går han inte ut.

Att vara beroende av min man däremot, är inte ett alternativ för mig. Jag är en mycket självständig person så för mig kommer det inte på frågan att han alltid ska hjälpa till. Sen vet ma inte vad framtiden säger så han kanske inte står vid min sida för alltid. Vad gör jag då med mina föräldrar? Så nej, det här måste ändras. Körkort är ett måste för mig numera och jag jobbar på att hitta tid för att ta tag i det. Att övningsköra har jag redan börjat med men det är körkortsfrågorna som jag behöver komma igång med. Det finns så många olika företag där ute som hjälper till och Trafiko är ett av de. Bokar man en kurs hos de så får man sen tillgång till resten av plattformen. De har handledar kurser online, vilket jag tycker är jättebra nu när det är pandemi där ute. När jag va på handledarkursen med maken så va jag rätt irriterad över hur dåligt de hanterade det hela. Fullproppat med människor där inne och dåligt med avstånd, trångt, nä usch inte alls bra. Så ta en titt hos Trafiko och skippa trängseln.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.