För att lyckas med målen – Stronger Life

Stronger Life

För att lyckas med målen

Nämen godmorgon tisdag! Jag är ensam hemma idag med och jag saknar visserligen mina barn som bara den, men jag njuter till fullo också, över att få vara helt ensam. Jag vet att barnen har det bra, de är hos sin mormor och lever livet. Hos mormor får man vara uppe ännu senare än här (för vi vill kolla på film och ha vuxentid) och hos mormor får man riktigt god hemlagad mat (vilket jag inte alltid har tid med). Hos mormor får man 110% uppmärksamhet (vilket jag inte hinner ge två barn med allt annat runt omkring). Så ja de har det bra.

Idag tog jag sovmorgon till 7:30 och drog mig i sängen till 08. Gick upp, åt min goda gröt med riven kokos, ett kokt ägg och lite honungsmelon samt ett glas vatten. Nu sitter jag på balkongen och solar, dricker min kopp kaffe i lugn och ro för att snart höra mig av till barnen och se vad vi kan hitta på idag. Även om jag njuter av min ensamhet så är jag ändå rätt tom i kroppen utan mina små skruttisar hemma.

Magen mår mycket bättre idag, återställd antar jag.
Igår körde jag hälsodag med styrketräning, meditation och sen promenad på 50 minuter ca 5 km. Åt bara bra mat hela dagen. Idag är jag fulladdad med energi. Det är då man märker hur viktigt det är att äta bra dagen innan ett träningspass, det är inte bara det man äter under dagen som är viktigt utan också det du äter under veckan.

Bästa tipsen för att lyckas med träningsmål: sömn, nostress och bra kost. 👌🏽

Idag vill jag fortsätta på samma spår som igår.
Frukost, check.
Nu ska jag klara av mellis-middag också 🙂 Utan annat onödigt!

God morgon på er och han en fin dag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.