Dessa kommentarer.. – Stronger Life

Stronger Life

Dessa kommentarer..

Ungen som funderar:..

Min äldsta dotter: “synd att mamma inte har körkort och bil..”

Mormor: Varför?

Dotter: “så att vi kan åka till den där parken hon pratat om, utan att få corona på bussen…”

OMG stackars barn, de är så psykade av pandemin och att det enda man pratar om på radio och nyheter är just Corona pandemin.

Jag växte upp utan bil och körkort, jag har kunnat ta mig överallt i världen ändå. Med eller utan bil, jag har alltid sagt till mig själv att jag inte tänker mig begränsas pga det. Det är därför man uppfann tåg, båt och buss. Och nu även tvärbana 😉 haha. Så “självklart ska vi kunna åka till parken min lilla älskling”, på med kläderna så drar vi. Det handlar bara om att hålla avstånd, ta inte på saker och ting på buss/tunnelbana och tvätta/sprita händerna.

Nu kör vi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.