Monday and vacay! – Stronger Life

Stronger Life

Monday and vacay!

Hello Monday and Vacay!! 

Japp jag har ju semester och barnen med såklart, maken jobbar ännu en vecka men det kommer att gå fort. Däremot känns det som att hela den här semestern kommer att gå snabbt förbi och plötsligt ska vi jobba igen. Så det gäller att njuta och vila till max. Så att man verkligen laddar batterierna inför hösten.

Den här hösten blir nog spännande för min del. Jag har tre projekt jag hoppas på att få igenom så lite längtar jag men jag behöver ladda om rejält nu, med energi och vila.

Det verkar som att det kommer att bli en regnig och tråkig dag idag, så mina planer jag hade med barnen spricker. Vi ville gå ut till någon äventyrspark men så kommer det inte bli. Kanske inomhus istället? Vi får se. Det mesta ligger så långt bort.

Jag behöver lite tid att planera vår semester känner jag. Bara få vara själv och ha tid med att googla, kolla upp, räkna ut etc. Jag älskar sånt samtidigt som det kräver mycket tid och energi. Men sen blir ju sommaren så mycket mer skoj när man planerar lite. 🙂

Wohoo semester, here I am. 💙

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.